Alba Olivella

Penjoll Magdala

La meva passió per les arts plàstiques i manuals em ve de ben petita, ja que sempre m’ha agradat estar envoltada d’art. Amb el pas dels anys, he sentit la necessitat de deixar anar tots els meus sentits per poder impregnar-me de la creativitat artística en tota la seva plenitud.

Després de cursar el batxillerat artístic a l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca, vaig continuar la meva formació cursant els estudis superiors d’Art i Disseny a l’Escola Massana de Barcelona. I va ser allà on vaig descobrir la meva gran passió, la joieria.

Una vegada finalitzada l’especialització en joieria, la meva inquietud per aprendre va seguir creixent i vaig aprofundir més en aquest art. A Vilafranca del Penedès, el meu municipi natal, vaig poder continuar la meva formació a través del Grau Superior de Joieria Artística a l’escola Arsenal, fet que em va permetre gaudir d’una estada de pràctiques a Reykjavik, Islàndia. Des del 2007 tinc el meu taller a Vilafranca.

La joieria és una professió que constantment em desperta inquietuds per aprendre i saber més, investigar sobre noves i diferents tècniques, així que actualitzo i perfecciono els meus estudis a través de workshops i tallers especialitzats que em permeten ampliar els meus coneixements i horitzons de treball.

Des del 2011 exerceixo el meu ofici a cavall entre dues terres que valoro, respecto i estimo profundament: el Penedès, el nostre mar de vinyes, i Menorca, una terra enmig del mar. Aquesta encantadora illa del Mediterrani, amb un entorn paisatgístic privilegiat, que m’acull en temporada d’estiu, on participo en diferents mercats artesanals a Ciutadella, Es Mercadal i Alaior, entre d’altres.

Conscient de la meva sort, enamorada de la terra que m’acull i feliç de conviure en un mar de creativitat inesgotable com és la joieria. Els ingredients que em fan ser qui sóc, Alba Olivella, joia d’autor.

Alba Olivella

Alba Olivella

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Més informació | Tancar