Illenk

Bosses Temporada 2015

Illenk neix de la inquietud de Lorena Martí de reutilitzar materials naturals. En els seus inicis reutilitzava plomes d’ocells, llavors de fruits que trobava curioses, pedres de les platges de l’estimada illa on va néixer, convertint-les en petites escultures i joies que regalava o portava amb orgull. Van començar els viatges, i la necessitat de tenir les mans lleugeres la van fer dedicar-se bàsicament a la bijuteria durant molts anys, buscant materials orgànics i propers, procurant ser respectuosa amb el medi i amb els seus propis valors.

Ha treballat el macramé, la plata, la fusta i altres matèries, però ja fa anys que es dedica a l’elaboració de complements i bijuteria amb pell. Des que va descobrir aquest material va entreveure un món de possibilitats, i encara no es cansa d’investigar-les.

Aquest camí l’ha apropat a la moda des d’una perspectiva singular. La curiositat d’aprendre l’ha portat a descobrir un producte amb caràcter i personalitat, capaç de crear tendència.

A Illenk elaborem treballs artesanals que parteixen de la consciència local, alhora que obrim les portes a influències globals. Continuen els viatges i les inspiracions en les diferents cultures minoritàries que coneixem; anem introduint nous materials com treballs en os, vidres pintats, llavors exòtiques i altres elements portats de diferents pobles i tradicions d’arreu del món.

Lorena Martí

Lorena Martí

  • mademarmenorca@gmail.com
  • Tel. 696856578
  • facebook

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Més informació | Tancar