Jabones Nura

Jabones Nura

Vaig néixer a Alemanya el 1971. L’any 1996, enamorada de la Mediterrània, de la seva llum, dels seus colors i de la seva gent, em vaig instal·lar a Barcelona.

Un altre enamorament sobtat em va fer canviar deu anys després de la gran ciutat als encants de l’illa de Menorca. El seu magnífic paisatge, amb les seves platges verges, camps florits i barrancs espectaculars, em va inspirar per a la creació dels meus sabons.

Amb la composició i l’aspecte dels meus productes vull captar l’encant de l’illa, la riquesa de la seva flora, l’equilibri entre les seves formes i tonalitats. Utilitzo materials autòctons, com argiles, sorres, herbes i flors. Des de fa set anys, em dedico a la saboneria de forma professional. L’any 2010 el Consell Insular em va atorgar la carta d’artesana i l’any 2012 la Marca de Garantia “Artesania de Menorca”.

En el compromís d’elaborar un producte de màxima qualitat s’ajunten la passió per la matèria, la creativitat i el rigor professional, emprant exclusivament els millors ingredients naturals. Sempre curiosa, experimento amb noves fórmules, ingredients i tècniques per poder oferir noves i sorprenents creacions.

El meu taller de saboneria artesanal es troba a una casa de camp als afores de Sant Lluís, on visc amb la meva família. Per a mi, la saboneria natural i artesana no solament és un ofici, sinó una activitat que es basa en una filosofia de vida sostenible i respectuosa amb ella mateixa i amb el medi ambient.

Claudia Villalobos

Claudia Villalobos2

  • jabonesnura@gmail.com
  • www.jabonesnura.com
  • Tel. 971 150 605 i 653 094 904 (de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00 hores)
  • facebook

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Més informació | Tancar