Juan F. Maldonado

Juan F. Maldonado

Collar

El meu nom és Joan F. Maldonado. Sóc madrileny, nascut el 1980. Tot i que tinc formació com a sociòleg em dedico a la bijuteria i joieria d’autor des del 2001.

La meva formació ha estat principalment autodidacta, fruit en gran part de l’intercanvi de coneixements amb tot tipus d’artesans i artistes de múltiples països, camps i disciplines que van de la joieria a la forja artística, també el cuir, l’espart o el macramé, dels quals aplico no només els materials sinó també les tècniques al camp del metall.

Des de fa sis anys resideixo a Menorca on desenvolupo la meva feina creativa centrant-me en la naturalesa i fent una particular relectura de la tradició.

Podeu trobar els meus treballs en unnajoya.jimdo.com i en els mesos d’estiu a Pasearte-Fornells.

Juan F. Maldonado

Juan F Maldonado

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Més informació | Tancar