Mestre Joies

• Què és una joia?

Joia ve de la paraula llatina “jocale” que vol dir literalment “joguina”. Cada joia és única i està feta per a l’eternitat. Parla de la persona que la porta, transmet i explica una història; és identificativa. La joia forma part de la persona, més que un producte és una extensió de la seva personalitat, de la seva vida, d’on ha viscut, el que ha somiat, del seu gust, la seva estètica i les seves emocions.

• Per què fem servir joieria?

Hi collarets de comptes de 7000 anys d’antiguitat. Els primers humans ja s’adornaven amb joies. La raó pot ser per motius de pertinença a grup encara que també pot néixer des de l’observació de la natura.

• Per què faig joieria?

ADN. Com tot art, és una forma d’expressar i transmetre emocions. A mi em entusiasmen les persones, entendre el per que de com som, d’on venim i al que pertanyem; el que volem i sobretot, el que ens mou.

Des de l’illa de Menorca la meva funció és condensar aquesta informació en un objecte, un talismà, una joia particular que poden acompanyar i permeti celebrar els moments especials de la vida.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Més informació | Tancar