Nu2

Collar

El meu nom és Sonia, i visc des de fa 6 anys a Menorca, l’illa de la qual em vaig enamorar, en la que gaudeixo a cada instant i en la que vaig assentar la meva feina com artesana.

Treballo el macramé aplicat a la bijuteria i joieria, tècnica artística basada en la realització de peces fent nusos i emprant solament les mans, amb fil encerat de polièster d’una gran varietat de colors. Ho combino amb diferents materials, com pedres semiprecioses, plata, pedres, acer, zamak…

I amb altres tècniques pròpies de la joieria que he après a l’escola d’art de Menorca, com són la soldadura, calat, forja, voltejat, cincellat, engastos, etc.

L’any 2012 vaig crear la marca “Nu2” que neix com a una necessitat de donar-li color a la joieria i un sentit a les meves peces, sempre relacionades amb el macramé o fils de colors.

Realitzo peces úniques amb molta dedicació, sempre tenint molt en compte el disseny i la qualitat de les meves creacions, seguint un procés totalment artesanal i fent una fusió entre diferents estils, atracant-me tant a l’estil clàssic com a estils més contemporanis.

Em podeu trobar la temporada d’estiu a la baixada del port de Ciutadella, participant des del 15 de Juny al 15 de Setembre al mercat creat per l’Associació d’Artesans Firac.

A més realitzo peces per encàrrec sempre adaptades al gust i l’elecció de cada client.

Sonia Pachón

sonia pachon

On em pots trobar?

Mercat de Costa Marina a Ciutadella (a la costa de baixada al port, Carrer Portal de la Mar) Tots els dies des de l’1 de juny fins al 30 de setembre de 19:00 a 24:00.

Mercat Artesà de Maó (Plaça de la Constitució, Ajuntament de Maó) Dilluns i Dissabte: Matins de 9h a 14h. Des del 21 de Maig fins el 31 d’Octubre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Més informació | Tancar