Rosa Queralt

Rosa Queralt

Ventalls Rosa Queralt

De molt petita l’àvia va ensenyar-me a fer ganxet, mitja i vestits. El mestre de dibuix, em va animar a què anés a l’Escola d’Art. Essent monitora d’esplai, vaig aprendre moltes tècniques artesanes per ensenyar als fillets.

Vaig fer la carrera de pintura perquè m’encisen els colors. Durant uns anys vaig treballar a un taller de decoració de vidre. Sempre he d’estar aprenent noves tècniques i durant dos anys vaig anar a l’Escola d’Art de Maó per aprendre joieria i bijuteria.

M’agrada donar vida als objectes pintant-los de colors vius. Pinto el que recordo i la resta no té importància.

L’Artesania és una manera de viure sempre aprenent i creant, estimant la vida i reflectint-la amb la nostra obra.

Rosa Queralt

Rosa foto

  • rosamqueralt@gmail.com
  • facebook

 

 

On em podeu trobar?

Mercat Artesà de Ciutadella (Plaça des Born) Dilluns i Divendres: Nits de 19h a 24h. Des del 16 de Maig fins el 26 de Setembre. Dimecres: Nits de 19h a 24h. De l’1 de Juliol fins el 31 d’Agost.

Dimarts as Migjorn (A Sa Plaça des Migjorn Gran o al Carrer Major) Dimarts: Nits de 19h a 23:30h. Del 28 de Juny al 20 de Setembre.

Mercat de Nit (Alaior, Carrer Major, al costat de la farmàcia) Dimecres: Nits de 19h a 23h. De l’1 de Juny al 14 de Setembre.

Mercat d’estiu des Mercadal (Plaça Pere Camps) Dijous: Nits, de 19h a 22:30h. Del 2 de Juny fins el 29 de Setembre.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Més informació | Tancar