S’Illa, Coses Fetes a Mà

Pulseres Ganxet

Vaig començar en l’art de l’artesania per “hobby”. A casa meva la meva mare i les meves germanes cosien, feien punt i sempre em va interessar aprendre-ho. Quan no em feia una faldilla em feia una gorra, la qüestió era tenir alguna cosa entre mans.

He anat canviant de matèria primera, sempre intentant crear peces úniques, perquè és així com jo entenc l’artesania. Cadascuna de les meves creacions té alguna cosa única i diferent.

Els meus accessoris estan realitzats en llana de merino, convertint-la en feltre per fer gorres i bufandes, introduint elements naturals, com capolls de seda, com es pot apreciar en la fotografia de la bufanda de seda, o divertits ninots realitzats a ganxet, com el petit monstre que veieu més avall, el cargol i el cavall, polseres i collarets.

Cristina Pons Villalonga

Cristina Pons

  • cponsv@sescometes.com
  • Tel. 622 62 19 19
  • facebook

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. Més informació | Tancar