5a Mostra d’Artesania Creativa de Menorca

Entremans ha fet 15 anys i ho celebrarem en la “5a Mostra d’Artesania Creativa de Menorca” del 18 de març al 2 d’abril que com aquests darrers anys es fa al Convent de Sant Diego d’Alaior.

Tots els artesans que hi participen són o han sigut de l’Associació Artesans de Menorca “Entremans”. Hi haurà uns panels on trobarem la història d’Entremans i l’evolució de l’artesania a Menorca durant els 15 anys de vida de l’Associació, mitjançant articles de diari, cartells i fotografies.

Tindrem concerts de músics col·laboradors que com sempre ens donen suport a desinteressadament.

Per celebrar el 15 aniversari, el dia de la inauguració a les 18h farem una petita festa amb pastís inclòs on actuaran els nostres amics “Tempestat Martinez” + Puaj.

 

Del dia 31 de març al 2 d’abril, se celebren els dies Europeus de l’Artesania i ens afegirem a aquesta celebració sortint al carrer davant del Convent de Sant Diego i fent demostracions d’oficis. Cal dir que l’Ajuntament d’Alaior organitza aquesta acció i està obert a tots els artesans que vulguin mostrar el seu ofici.

El mateix dia 2, a la tarda farem la festa de cloenda amb l’actuació de The Pius que ens delectaran amb les seves cançons i humor. Es farà entrega d’un obsequi per l’Ajuntament a la Regidora de cultura com agraïment del seu suport per poder fer possible la 5a Mostra d’Artesania Creativa de Menorca.

Participants: Albert Berenguer (pintor), Es Fangueti (ceràmica), Ses Estrelles (Complements amb cuir), S’Illa, coses fetes a mà (Llana i feltre), Erika Hartje (Joieria), Algend-art (Decoració floral), Art Animal (Art plomari ), Isa Arias (Macramé), Juan F Malfonado (Joieria-Bijuteria), Kiko Murillo (Cartoner), Illenk (Cuir-Bijuteria, Magda Cardona (Ceràmica) , Olors de Menorca (Saboner), Magda Triay (Restauradora-pintura), Núria Gavin (Paper), Rosario (Ceràmica), Nu2 (Macramé), La Espiga Artesana (Cuir), Vico (Ceràmica), A. Villaverde (Ceràmica), Algara (estampació seda), Remi Lora (Ceràmica), Rosa Queralt (Pintura).