Cloenda de la VI Mostra d’artesania creativa

Des del passat 18 de març, el Convent de Sant Diego d’Alaior ha acollit la VI Mostra d’artesania creativa, organitzada per l’associació d’artesans Entremans.

Després de més de dues setmanes oberta al públic, l’exposició ha rebut la visita de gairebé 900 persones que han pogut conèixer més a fons algunes de les tècniques artesanals presents a Menorca, de la mà dels artesans membres de l’associació.

El passat dimarts 3 d’abril, l’exposició arribava a la seva fi amb l’entrega de premis del Primer concurs d’artesania creativa, convocat en el marc de la mostra. Un total de 10 peces han participat del concurs, entre les quals hi havia peces de joiera, obres de paper, de marès…

Obres Concursants

A més, tots els visitants a la mostra han pogut participar de la votació popular escollint l’obra que més els agradava. D’aquesta manera, s’han recollit 200 vots que s’han tingut en compte a l’hora de decidir els guanyadors del premi, a més, de la valoració feta per un jurat tècnic, quedant com a guanyadores les següents obres:

Marga Moll amb un penjoll de plata ha aconseguit el primer premi, Roberto López amb una làmpada feta de marès ha guanyat el segon premi. I Rosa Queralt amb un ventall pintat a mà, ha aconseguit el tercer premi.

Els guanyadors van rebre un obsequi de la mà del Conseller Miquel Company.

L’associació Entremans vol agrair la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaior en el muntatge de la VI mostra d’artesania creativa, així com suport del Consell Insular en el foment de l’artesania de Menorca.

Fotografies de la Mostra