“Entremans” representa l’artesania de Menorca a la fira d’artesania de Lanzarote.

L’Associació d’Artesans de Menorca “Entremans” és seleccionada per a representar l’artesania de Menorca en la 30ava edició de la fira d’artesania de Lanzarote.

Artesans de “Entremans”

 

El Cabildo de Lanzarote ha convidat a un grup d’artesans de l’illa per a acudir a formar part de la seva major fira d’artesania, que es va celebrar el mes de setembre passat en taca blanca, Tinajo.

Aquesta invitació va ser motivada pel fet que totes dues illes festejaven la seva 25 aniversari del nomenament de la  reserva de la biosfera, juntes van recórrer el camí de la candidatura per a rebre aquesta  denominació i ambdues van ser nomenades amb aquesta distinció.

Estand de Entremans – Fira de Lanzarote

“Entremans” va ser seleccionada i va acudir a la invitació portant el treball de set dels seus membres; Lorena Martí, Manuel Mestre, Isabel Arias, Juan.F Maldonado, Rosa Queralt i Erika Hartje que durant 4 dies van exposar els seus treballs al costat de Flora Ritman i Catalina en l’Estand del Consell Insular de Menorca.

 

 

 

La 30ava fira d’artesania de Lanzarote se celebra anualment i participen en ella els artesans no només de Lanzarote sinó de tot l’arxipèlag canari.

Artesania mil·lenària com a artesania contemporània vestien les quatre carpes que ocupava el recinte firal.

 

 

Alta qualitat i varietat d’artesania va ser el comú denominador que caracteritzo a aquesta mostra.

 

 

 

Els “conillers” i “conilleres” celebraven també la seva festa major, dia que amb molta devoció treuen a la seva patrona “La nostra Senyora dels  Dolors” per a satisfer-les d’ofrenes que porten amb si els romanins en processó a pas lent però ferm des de tots els pobles de l’illa.