POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de l’ Associació d’Artesans de Menorca Entremans.

Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals, que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica .

Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació ha d’ escriure’ns al següent correu as.entremans@gmail.com.

CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del web de l’ Associació d’Artesans de Menorca Entremans implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i que les estengui com a normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que sigui no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.

RESPONSABILITATS

L’ Associació d’Artesans de Menorca Entremans no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, l’ Associació d’Artesans de Menorca Entremans es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Tampoc l’empresa es farà responsable dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat a l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a Internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web d’Entremans.com.

Així mateix, l’ Associació d’Artesans de Menorca Entremans es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir cap responsabilitat per això.

Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web, si escau, serà només orientatiu. Si l’usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar s’ha d’acudir a alguna de les botigues físiques o virtuals amb què compten els socis de l’ Associació d’Artesans de Menorca Entremans .